Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffBrad Leblanc Date: Aug 22, 2006 3:47am
Forum: etree Subject: Re: New Upload System Failure@!!!!!!

Glad you got it working, sorry for the trouble.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Shiva Ho Date: Aug 22, 2006 8:38am
Forum: etree Subject: Re: New Upload System Failure@!!!!!!

http://www.archive.org/details/miracletrain2006-07-15.sb.nak.matrix.shivaho.flac16
No it is still stuck in upload limbo....
seems like every third or forth show I upload has problems....different everytime....
Never had that with the old system....
When I try to add it to the etree collection I Still get the same error message no matter how many tries:
--------------------------------------------------------
The item you are trying to edit cannot be retrieved from a "primary US node".

Potential reasons for problem:

a temporary item location failure
the identifier supplied may be invalid or references a removed resource
the item may be in the process of being edited
------------------------------------------------------------

Why is this a problem? & What can I do about.... beside go thru the time consuming tasks of reuploading using a different name & jumping thru all those new hoops that supposedly make it quicker? for who?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: GirdwoodTelevision Date: Aug 22, 2006 12:24pm
Forum: etree Subject: Re: New Upload System Failure@!!!!!!

Hi,

Yes, a lot of people are having issues right now. I'm sure you've seen it being discussed in other threads as well, but we're in the middle of moving thousands of servers into a new datacenter. It's an incredibly complicated process, and we're going to be seeing problems like this for the next day or two.

The problem you're seeing isn't because of the "new" upload process (which is only new for etree), it's because we're moving all the machines that our items live on. Thanks for your patience.

Alexis

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Njff Date: Aug 22, 2006 12:29pm
Forum: etree Subject: Archive.org Working on Servers Today

As per this post from a couple of days ago (is there a standardized prominent place for posting known service issues like this the I don't know about)?

http://www.archive.org/iathreads/post-view.php?id=67406

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: GirdwoodTelevision Date: Aug 22, 2006 12:39pm
Forum: etree Subject: Re: Archive.org Working on Servers Today

Hi,

There's a notification about the datacenter move in the announcements section of the front page (top left corner).

But for smaller stuff, we usually just post to the forums. If you look at the forum listed at the bottom of the front page, it shows posts from all of the forums aggregated in one place.

And of course you can always search the forums!

Thanks,

Alexis

This post was modified by ARossi on 2006-08-22 19:39:22

Terms of Use (10 Mar 2001)